måndag 7 november 2011

"Stå still så sätter jag den"

"Stå still framför mål så sätter jag den" - Erik Albsinsson. Sagt och gjort skott från blå med skymning och den satt igen. Abbe sin vana trogen lika glad, som dem där barnen man alltid får se på tv när dem visar att Sveriges skolbarn på 70-80 talen fick se Ingemar Stenmark åka andra åket på tv istället för att ha lektion.

Tredje raka segern satt som en smäck, riktigt härligt att vara inne på ett vinnande spår! Hoppas det fortsätter på Onsdag nere i Malmö!

Dalen mötte vi igår. Dem var i ärlighetens namn ytterst mediokra. Utan Thomas och Klouman vet jag inte vad de hade haft för anfallsspel? Vi gör det riktigt bra, spelar nästan precis som vi ska. Dock faller vi tillbaka i gamla synder och börjar dra på oss mängder av utvisningar. Sen kan jag ju undra hur Jukka och deras kille kan få matchstraff när dem ligger och kramas bakom målet? OBEGRIPLIGT!

Slutresultat 4-2!
/Jepsen

1 kommentar:

  1. Delar delar av din analys av vår prestation mot er.Ni har lite tyngre spelare än Dalen, ni lägger ner puckarna och nyttjar er fysiska storlek. När vi inte är på tårna och vänder spelet snabbare, då är vi inte bättre. Men har man 12 spelare födda på 90 talet gör man säna här matcher ibland, nu har vi ett par såna på rad...och nu måste skärpan och inställningen upp

    SvaraRadera